En række ledende analytikere mener at faxen får en renæssance. Baggrunden er blandt andet, at virksomhederne kan opnå en række fordele og besparelser med fax. Endvidere har flere behov for sikker kommunikation. Samtidig har den store udbredelse af Voice-over-IP (VoIP) medført et behov for at afskaffe analoge telefonlinier og i stedet anvende FoIP Fax-over-IP, således at man kan spare de relativt dyre analoge forbindelser.

Med opkobling af multifunktionsmaskiner på IP og e-mails systemernes integration samt behovet for at udskifte de forældede analoge telefonlinier er der stigende interesse for ægte FoIP Fax-over-IP systemer.

RightFax er det markedsledende system til løsning af effektiv forretningskommunikation. Den teknologi som RightFax har udviklet er valgt af flere af de førende VoIP leverandører. Open Text Fax Server / Cisco Fax Server er det oprindelige RightFax system. Sammen med effekektiv IP-faxsoftware er det nu enkelt at etablere lokale og globale løsninger med tilkobling af forskellige telefonsystemer.

Download datablad der fortæller mere om FoIP Fax-over-IP... og whitepaper...

 

RightFax - IP