Professionelle partnere

Systemer med enkle funktioner er mulige at udvikle selv.

At udvikle basissystemer og deltage i den teknologiske udvikling inden for IT kræver flere ressourcer end det er muligt opdrive i vort marked.
Der er langt flere muligheder ved at benytte standardsystemer, der har vist sit værd, integrere dem og etablere til løsninger til glæde for virksomheder og brugere.

Derfor har vi valgt, at løse opgaver, inden for vore specialer, med etablerede og succesfulde standardsystemer.
De producenter vi samarbejder med er blandt de bedste inden for deres specialer. Flere vælger at kombinere disse systemer med andre eller egne systemer i turn-key projekter. Vor viden indgår ofte i samarbejdet med specialister og forhandlere.
Vi hjælper også gerne med en løsning til den virksomhed du repræsenterer.

I samspil og integreret med bl.a. Microsoft

Microsoft Office og Outlook – er en helt naturlig del af manges hverdag. Derfor er vor løsning også en del af denne hverdag. Uanset hvilket program du er i, så er det lige så let at styre sine dokumenter som at gemme og glemme dem. Det er let at genfinde ved at søge på dokumenters indhold og lave en ny version – alt sammen uden at forlade Microsoft Office, hvis det er hvad du vil.

Ligeledes integrerer vi med e-conomics, Lotus Notes, Microsoft Dynamics, SAP, CRM, CAD – ja, stort set hvilket program du nævner så er vi i stand til at ”spille sammen med det”.

Kontakt os for mere information.